Rijden op rekening

Rijden op rekening: de zorgeloze oplossing voor uw zakelijke ritten

Zakelijk reizen kan een gedoe zijn qua administratie, onkostendeclaraties en andere vervelende zaken. Daarom bieden wij voor uw zakelijk vervoer de oplossing die het proces een stuk eenvoudiger kan maken: rijden op rekening.

Met rijden op rekening kunt u als bedrijf de reiskosten van zaakvoerders, werknemers of andere zakenrelaties periodiek betalen op factuur in plaats van altijd meteen ter plaatse af te moeten rekenen. Gedaan dus met medewerkers die eerst uit eigen zak moeten betalen om dan vervolgens de vergoeding te vragen via onkostendeclaraties, met alle verloren gegane bonnetjes en discussies die ermee gepaard gaan.

Met rijden op rekening kunt u als bedrijf of ondernemer dus een rekening bij Braintax laten lopen voor uw zakelijke reiskosten. Handig wanneer je regelmatig taxi’s moet boeken in het kader van je bedrijf. Maandelijks ontvang je dan een factuur met een helder overzicht van alle gemaakte reiskosten, waardoor het gemakkelijk is om reiskosten bij te houden en te beheren.

Bel ons op: +31 40 781 00 00

Voordelen van rijden op rekening

Probleemloos reizen

Met rijden op rekening hoeven werknemers zich geen zorgen te maken over het uit eigen zak betalen van hun reiskosten en vervolgens om vergoeding vragen, waardoor zakelijk reizen veel gemakkelijker en minder stressvol wordt.

Beter kostenbeheer

Omdat alle reiskosten rechtstreeks op de rekening van het bedrijf worden geboekt, is het eenvoudig om de kosten bij te houden en te beheren. Dit kan je bedrijf ook helpen binnen het reisbudget te blijven en te hoge uitgaven te voorkomen.

Verbeterde cashflow

Omdat werknemers hun reiskosten niet uit eigen zak hoeven te betalen, kan je als bedrijf ook je cashflow beter in de gaten houden. Geen onverwachte verrassingen bij de reiskosten en een duidelijke factuur op een vast moment na iedere maand.

Minder administratieve lasten

Met rijden op rekening hoeven werknemers geen onkostendeclaraties in te dienen en te wachten op terugbetaling. Dit neemt de administratieve last voor zowel werknemers als het secretariaat van je bedrijf weg, waardoor er tijd vrijkomt voor belangrijkere taken. Gedaan met langs alle kanten talloze bonnetjes bij te houden, in te leveren en te gaan controleren en verwerken in de boekhouding.

Vertrouwd zakelijk vervoer

We merken ook dat we steeds een goede verstandhouding hebben met onze klanten die rijden op rekening bij Braintax. Het maakt het bijvoorbeeld makkelijker voor onze klanten om last-minute nog ritten aan te vragen of wijzigingen door te voeren. Ook het contact met een chauffeur die je reeds kent verloopt een stuk prettiger in geval van bijvoorbeeld een vertraagde vlucht of een ander euvel waardoor je misschien zelf niet meteen je taxi haalt.

Rijden op rekening

Wanneer je regelmatig een taxi nodig hebt, dan is het mogelijk om op rekening te rijden. Op die manier kun je je gasten of zakenrelaties op een makkelijke manier gebruik laten maken van een taxi.

Bekijk meer over rijden op rekening

Hoteltaxi

Voor uw hotelgasten en zakelijke relaties verzorgen wij uw ritten. Neem contact met ons op voor meer informatie en we helpen u graag verder.

Bekijk meer over hotel taxi’s

VIP taxi

Voor uw speciale gasten en directie biedt Braintax luxe, comfortabele VIP taxi’s.

Bekijk meer over VIP taxi’s

Ervaren chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn goed gekleed, spreken Nederlands en Engels en hebben al meerdere jaren ervaring als professioneel taxi bestuurder.

Luxe wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit luxe A-Klasse auto’s en Mini-Vans tot 8 personen.

Vergadering, conferentie, meeting of andere zakelijke ritten?

Geen wachttijden, geen rompslomp. Jouw rit voor een vaste ritprijs ongeacht de omstandigheden!
Scroll to Top

Exclusive Offer:

€35 from Eindhoven Central Station to Eindhoven Airport

Use code:

CALL US NOW