Taxi Schiphol

Welkom bij Braintax.

Uw Specialist in Luchthavenvervoer van Eindhoven naar Schiphol

 

Plant u een reis vanuit de regio Eindhoven naar Schiphol Airport? Maak uw reiservaring compleet met Braintax, uw eerste keuze voor comfortabel, betrouwbaar en stressvrij luchthavenvervoer. Wij begrijpen dat uw reis naar de luchthaven net zo belangrijk is als de vlucht zelf, en wij zetten ons in om deze ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

Onze Premium Luchthavenvervoerdiensten:

  • Naar Schiphol en Terug: Wij bieden zowel enkele reizen als retourritten aan. Perfect getimed met uw vluchtschema, zodat u altijd op tijd bent voor uw vlucht of aansluitende reis.
  • Diverse Voertuigopties: Kies uit ons brede aanbod van voertuigen. Of u nu alleen reist, met uw gezin, of in een groep, wij hebben het perfecte voertuig voor uw behoeften.
  • Extra Diensten: Heeft u speciale verzoeken zoals kinderzitjes of extra bagageruimte? Laat het ons weten, en wij zorgen ervoor.

Waarom Kiezen voor Braintax voor Uw Reis naar Schiphol?

  • Ervaring en Betrouwbaarheid: Met jarenlange ervaring in luchthavenvervoer, begrijpen wij precies wat nodig is om uw reis soepel en aangenaam te laten verlopen.
  • Punctualiteit Gegarandeerd: We volgen uw vluchttijden en passen ons aan aan eventuele veranderingen, zodat u altijd op tijd bent.
  • Comfortabele en Veilige Reis: Onze voertuigen zijn modern, schoon en goed onderhouden, en onze chauffeurs zijn ervaren en professioneel.
  • Transparante Tarieven Zonder Verborgen Kosten: Wij bieden duidelijke prijsafspraken, zodat u precies weet wat de kosten zijn, zonder verrassingen.

Uw Reis naar Schiphol Begint Hier

Plan uw reis eenvoudig en snel via onze website of bel ons op. Wij staan klaar om uw luchthavenvervoer te verzorgen, 24/7.

Met Braintax begint uw internationale reis vanuit Eindhoven in alle comfort en rust. Wij zijn meer dan alleen uw taxi naar Schiphol; wij zijn uw startpunt voor een zorgeloze reiservaring!

Bel ons op: +31 40 781 00 00

Ervaren chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn goed gekleed, spreken Nederlands en Engels en hebben al meerdere jaren ervaring als professioneel taxi bestuurder.

Luxe wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit luxe A-Klasse auto’s en Mini-Vans tot 8 personen.

Taxi nodig naar Schiphol?

Bel ons en boek direct een taxi!

Scroll naar boven

Exclusive Offer:

€35 from Eindhoven Central Station to Eindhoven Airport

Use code:

CALL US NOW