Taxi High Tech Campus

Welkom bij Braintax.

Uw Slimme Keuze voor Vervoer naar de High Tech Campus Eindhoven.

 

Op weg naar een vergadering, conferentie of werkbezoek op de High Tech Campus in Eindhoven? Braintax staat klaar om u daar in stijl en comfort naartoe te brengen. Als centrum van innovatie en technologie verdient uw reis naar de High Tech Campus een service die net zo vooruitstrevend is.

Onze High Tech Vervoersoplossingen:

  • Zakelijke Sedans: Perfect voor professionals en kleine teams tot 4 personen, met genoeg ruimte voor laptops en documenten.
  • Ruime Busjes: Uitstekend geschikt voor grotere groepen of wanneer u extra apparatuur meeneemt, met plaats voor tot 8 personen.

Waarom Kiezen voor Braintax?

  • Professionele en Betrouwbare Service: Wij bieden een zakelijke taxiservice die past bij de hoogstaande normen van de High Tech Campus.
  • Punctualiteit is Prioriteit: We begrijpen het belang van tijd in de zakelijke wereld en garanderen een tijdige aankomst.
  • Ervaren en Deskundige Chauffeurs: Onze chauffeurs kennen de beste routes naar de campus en zorgen voor een soepele en efficiënte rit.
  • Transparante en Concurrerende Prijzen: Geniet van een hoogwaardige service tegen eerlijke prijzen, zonder verborgen kosten.

Reserveer Uw Rit naar Innovatie

Boek eenvoudig via onze website of bel ons direct. Of het nu gaat om een enkele rit of regelmatig vervoer, wij staan voor u klaar.

Met Braintax begint uw bezoek aan de High Tech Campus Eindhoven met een vlotte en zorgeloze reiservaring. Laat ons deel uitmaken van uw reis naar innovatie en vooruitgang.

Bel ons op: +31 40 781 00 00

Ervaren chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn goed gekleed, spreken Nederlands en Engels en hebben al meerdere jaren ervaring als professioneel taxi bestuurder.

Luxe wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit luxe A-Klasse auto’s en Mini-Vans tot 8 personen.

Taxi nodig naar High Tech Campus in Eindhoven?

Bel ons en boek direct een taxi!

Scroll naar boven

Exclusive Offer:

€35 from Eindhoven Central Station to Eindhoven Airport

Use code:

CALL US NOW