Taxi Center Parcs De Kempervennen

Opzoek naar een taxi van en naar Center Parcs De Kempervennen!

Ben je op vakantie bij Center Parcs De Kempervennen en ben je opzoek naar een taxi? 

 

Geniet je van een heerlijke vakantie met je gezin of familie en vrienden op Center Parcs De Kempervennen? Super! Heb je zin in een dagje uit in Eindhoven? Wij van Braintax zorgen ervoor dat jullie comfortabel, veilig en zonder gedoe van het vakantiepark naar de stad reizen.

Ons Gezinsvriendelijke Aanbod:

  • Ruime Gezinsbusjes: Perfect voor gezinnen of vrienden tot 8 personen. Genoeg ruimte voor iedereen, inclusief kinderwagens en picknickmanden!
  • Gezellige Auto’s: Ideaal voor kleinere gezinnen of een uitstapje met z’n viertjes. Comfortabel, veilig en kindvriendelijk.

Waarom Reizen met Braintax?

  • Gemakkelijk & Betrouwbaar: Geen stress over parkeren of navigeren. Wij brengen jullie rechtstreeks naar de leukste plekjes in Eindhoven.
  • Kindvriendelijke Service: Onze chauffeurs zijn gewend aan kleine passagiers en zorgen voor een aangename rit voor het hele gezin.
  • Flexibel & Aanpasbaar: Of je nu een paar uurtjes wilt shoppen, een museum wilt bezoeken of lekker uit eten gaat, wij passen ons aan jullie plannen aan.
  • Eerlijke Tarieven: Wij bieden transparante prijzen, zodat jullie kunnen genieten van jullie dag zonder zorgen over de kosten.

Boek Jouw Gezinsuitje Nu!

Regel snel en gemakkelijk jullie rit online via onze website of bel ons.

Bij Braintax in de buurt van Center Parcs De Kempervennen staan wij klaar om jullie gezinsuitje naar Eindhoven extra speciaal te maken. Laat het avontuur beginnen!

Bel ons op: +31 40 781 00 00

Ervaren chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn goed gekleed, spreken Nederlands en Engels en hebben al meerdere jaren ervaring als professioneel taxi bestuurder.

Luxe wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit luxe A-Klasse auto’s en Mini-Vans tot 8 personen.

Stress voorkomen tijdens de Carnaval?

Boek dan nu al je taxi voor tijdens carnaval in Lampegat!

Scroll naar boven

Exclusive Offer:

€35 from Eindhoven Central Station to Eindhoven Airport

Use code:

CALL US NOW