Zakelijk vervoer

Hotel taxi boeken in regio Eindhoven?

Op zoek naar een taxi van of naar uw hotel in Eindhoven of omgeving? Hier kunt u een hotel taxi boeken voor zowel privé als zakelijk vervoer of groepsritten.
U bent op zoek naar professioneel vervoer voor uzelf of uw hotelgasten. Wat uw wensen ook zijn, u kunt ervan verzekerd zijn dat Braintax uw hotel taxi vervoer regelt op een zakelijke manier waarbij tijdsprecisie, comfort en veiligheid van het allergrootste belang zijn en aandacht voor de hotelgast voorop staat.
Bel ons op: +31 40 781 00 00

Rijden op rekening

Wanneer je regelmatig een taxi nodig hebt, dan is het mogelijk om op rekening te rijden. Op die manier kun je je gasten of zakenrelaties op een makkelijke manier gebruik laten maken van een taxi.

Bekijk meer over rijden op rekening

Hoteltaxi

Voor uw hotelgasten en zakelijke relaties verzorgen wij uw ritten. Neem contact met ons op voor meer informatie en we helpen u graag verder.

Bekijk meer over hotel taxi’s

VIP taxi

Voor uw speciale gasten en directie biedt Braintax luxe, comfortabele VIP taxi’s.

Bekijk meer over VIP taxi’s

Ervaren chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn goed gekleed, spreken Nederlands en Engels en hebben al meerdere jaren ervaring als professioneel taxi bestuurder.

Luxe wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit luxe A-Klasse auto’s en Mini-Vans tot 8 personen.

Uitstap naar de stad, gaan shoppen, uitgaan, luchthavenvervoer of naar een zakelijke meeting? Reken op Braintax voor uw taxi!

Geen wachttijden, geen rompslomp. Jouw rit voor een vaste ritprijs ongeacht de omstandigheden!
Scroll naar boven
CALL US NOW