Luchthavenvervoer naar alle grote airports

Luchthavenvervoer naar alle grote airports

Braintax brengt u zonder gedoe veilig, vertrouwd en op tijd met uw bagage naar uw gewenste luchthaven vanuit Eindhoven en omgeving. Vertrouw op comfortabel luchthavenvervoer met vast tarief.

Wij brengen je op een ontspannen manier naar de luchthaven. Of je nu alleen bent, met je gezin of met een grotere groep. Wij regelen passend luchthavenvervoer voor jouw noden. Onze professionele chauffeurs doen het nodige om je een aangename en zorgeloze rit te bezorgen zonder stress. Onze airport service is 7 dagen per week beschikbaar en we brengen je tegen een scherp vast tarief ter plaatse.


Je kan op onze luchthaventaxi’s rekenen voor alle belangrijke luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Van Eindhoven Airport tot Schiphol en van Zaventem of Charleroi tot Düsseldorf, Frankfurt en nog veel meer. Kijk verder op deze pagina voor een volledig overzicht van alle luchthavens en de bijhorende tarieven.


Zowel voor privéreizen als voor zakelijk of VIP-vervoer verlenen wij de nodige taxi service.
Reserveer snel je rit.

Bel ons op: +31 40 781 00 00

Klantgericht

Braintax is een jong en dynamisch bedrijf dat op maat gemaakt taxivervoer in en rondom Eindhoven mogelijk maakt. Daarnaast zijn we tevens gespecialiseerd in diverse vormen van luchthaven vervoer. Ook voor zakelijk vervoer, directievervoer én vip-vervoer staan we voor u klaar. Het verlenen van een hoogwaardige service van uitstekende kwaliteit staat bij Braintax hoog in het vaandel.

Meer dan a naar b

Klanten dienen met een tevreden, voldaan gevoel en op een professionele manier vervoerd te worden van A naar B. Hierbij vinden wij het belangrijk dat klanten gehoord worden in hun wensen en proberen wij iedere keer een betere service te leveren. Wij hopen in korte tijd een aanzienlijk grotere rol te gaan spelen binnen de taxibranche. Wij beperken ons niet slechts tot het rijden van A naar B, maar wij bekommeren ons over de gehele service van temperatuur in het voertuig tot en met de muzieksmaak van de klant, alles wordt meegenomen in onze visie.

Wij brengen je naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland

Geen wachttijden, geen rompslomp. Jouw rit voor een vaste ritprijs ongeacht de omstandigheden!
Contacteer ons om je rit vast te leggen.

Scroll naar boven

Exclusive Offer:

€35 from Eindhoven Central Station to Eindhoven Airport

Use code:

CALL US NOW